Efter utställningen (länk till bilderna)

Nu har det gått några dagar sedan vi plockade ner utställningen på Galleri Movitz här i Stockholm. Det har varit en väldigt rolig, intensiv och givande vecka. Det som har varit roligast är att vi hade bra med besökare alla dagar, även i veckan. Det brukar vara mycket folk på helgen och sedan ett fåtal (10-15 per dag) i veckan efter. Men den här gången har besökarna kommit i en strid ström, vissa dagar uppåt 50 besökare, och vi har haft många intressanta och givande samtal.

Det finns helt klart ett stort intresse för naturfoto, det var flera besökare som sade att de verkligen uppskattade temat för utställningen. Det ger ju oss än mer inspiration och energi att fortsätta jobba tillsammans med nya utställningar.

Vi har bokat en ny vecka i september 2019 på samma galleri. Jag återkommer om det! 🙂

Här kan ni se mina bilder från utställningen: https://www.flickr.com/photos/beskowbild/albums/72157699545555241

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.