Lyckad utställning på Galleri Movitz!

Den senaste veckan har jag tillbringat mycket tid på Galleri Movitz på Hornsgatan här i Stockholm. Jag har ställt ut naturbilder tillsammans med mina kompisar Anki Hammar, Andreas Hemb och Arne Berneklint.

Det har varit otroligt kul att visa upp våra bilder och möta en publik som ofta vill prata om bilderna och fotografi i allmänhet. På vernissagen i lördags hade vi ca 250 besökare, och under resten av veckan har det varit en stadig ström av besökare på galleriet, det har varit väldigt roligt och stimulerande.

Jag kommer lägga upp bilderna från utställningen här om några dagar. I morgon river vi utställningen från ca kl 16.30. Välkomna om ni hinner dit innan dess!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.