Gatufoto på Konstrundan

Idag är det en speciell dag för mitt fotograferande. Jag ska, för första gången, ställa ut gatufoto på en utställning som är en del av Konstrundan här i Segeltorp. Det är bilder som jag tagit dels här hemma i Stockholmstrakten men även på resor till Paris, London, Dublin och Prag.

Det är första gången som Konstrundan arrangeras. Vi försökte både 2020 och 2021, men det var inte möjligt då, av alltför kända skäl.

Nu är vi 16 konstnärer som ställer ut i våra hem runtom i Segeltorp. Det är en spännande bredd på materialet: fotografi, keramik, måleri, emaljkonst…

Jag har ordnat ett ”galleri” i garaget, eftersom vår trädgård inte lämpar sig så bra med tanke på att den är lite svårtillgänlig för besökare. Det har blivit riktigt bra, och det känns lite extra bra med tanke på att vädret verkar bli lite svajigt över helgen.

Välkomna till Lövdalsvägen 7 i Segeltorp!

Läs mer om konstrundan

2 svar på ”Gatufoto på Konstrundan”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.