Om mig

Porträttfoto: David Beskow

Jag är född 1961 och har fotograferat sedan tonåren. Har gått "den långa vägen", via svartvit film (med många timmar i labbet hemma i källaren) och otaliga diafilmer genom åren. Idag använder jag digital utrustning från Nikon, Sigma och Fuji.

Min fotografi

Länge fotograferade jag rätt ”planlöst”: kompisar, familjen, semestrar osv. I början av 90-talet vaknade intresset för naturfoto mer och mer.  Jag försöker utforska många olika aspekter av naturfoto, så jag är mer en "generalist" än "specialist".

Samtidigt som det är en kreativ process så är det den bästa formen av avkoppling, att ta med sig kameran ut i skog och mark och leta motiv. För mig handlar det om att vara "där och då", och inte fokusera på något annat än naturupplevelsen. Dessutom fotograferar jag ofta och gärna stadsmiljöer, främst i Stockholmstrakten eftersom jag bor där.

Köpa bilder?

Alla bilder ni ser här inne och på mina Flickr-gallerier är till salu. Storlek och material kan jag anpassa efter era önskemål.

Uppdrag

Jag tar även fotouppdrag på beställning. Jag har bra erfarenhet av fotografering för företag och organisationer, t ex events, till årsredovisningar och personaltidningar m m.

Kontakta mig för offert.  Företaget har F-skattesedel.

Kontakt

fredrik[at]beskowbild.se